TKexe 1.1

Hasznos programok Ingyenes magyar nyelvű program, mellyel naptárat hozhatunk létre. A szoftverben többféle sablon is van, amiket igény szerint testre szabhatunk, emellett a szövegezéseken is változtathatunk, így téve teljesen egyedivé a naptárakat.

Védd a géped!

Tanuljunk Mindig elcsodálkozom azon, hogy sokan víruskereső nélkül használják a számítógépüket. Amikor engem hívnak, mert gond van a géppel, a legtöbb esetben vírus okozza a problémát. Pedig, víruskeresőt szakember nélkül is lehet telepíteni. Megmutatom, hogyan.
Ahogy eddig is, minden egyes lépést képekkel fogok illusztrálni, hogy könnyebben lehessen követni a leírtakat. Víruskeresőként az AVG-t fogjuk telepíteni azért, mert nálam bevált, és van ingyenes változata.

Slife v2.0

Hasznos programok A Slife grafikusan megjeleníti mit csináltunk, milyen szoftverrel dolgoztunk egész nap és hogy azzal mennyi időt töltöttünk el. Adatbázisában napi, heti és a havi statisztikán keresztül csoportosítja a rögzített eseményeket, tevékenységeket, ezzel képet ad szokásainkról, vagy a napi munkánkról. 

süti beállítások módosítása