Rögzítés a Start menün

Tanuljunk Alapértelmezésben a Start menü bal oldalán, két ikon fixen van rögzítve. Az egyik a böngésző, a másik a levelező program ikonja. Alattuk helyezkednek el a leggyakrabban használt programok parancsikonjai. A fixen rögzített ikonok (ahogy a nevük is mutatja), mindig megjelennek, akkor is, ha keveset használjuk őket. Most azt nézzük meg, hogyan tudjuk további parancsikonokkal bővíteni ezt a listát.

A megoldás nagyon-nagyon egyszerű. Az egyik módszer, hogy megfogjuk egérrel azt a parancsikont, amelyet rögzíteni szeretnénk, majd odahúzzuk a rögzített ikonok közé. A parancsikont ezzel rögzítettük, ha most megnyitjuk a Start menüt, akkor ez mindig megjelenik. A műveletet az alábbi kép mutatja:

A másik módszer, hogy jobb egérgombbal kattintunk a Start menü azon ikonján, amelyet rögzíteni szeretnénk, és kiválasztjuk a megjelenő menüből a Rögzítés a Start menün menüpontot (természetesen, a Minden program bármelyik program ikonját választhatjuk):

A rögzített parancsikon feloldásához kattintsunk jobb egérgombbal a rögzített ikonon, majd válasszuk a Rögzítés feloldása a Start menün menüpontot:

Ennyi volt mostanra.

A bejegyzés trackback címe:

https://lamer.blog.hu/api/trackback/id/tr991405735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása